Leer onze auditors kennen

De Audit Ready specialisten

Natuurlijk is het onze prioriteit om u van de beste pre-audits en internal audits te voorzien. Onze specialisten zijn iedere week hard aan het werk om bij u op locatie audits uit te voeren. Op vrijdag evalueren we de week, leren we van elkaar en maken we ruimte voor een leuke activiteit. Benieuwd naar onze auditors? Kijk snel verder.

Auditresultaten waar we trots op zijn

Lijn
0 +
Lijn

keer heeft Audit Ready controle-verschillen kunnen voorkomen.

0 +
Lijn

aan besparingen geconstateerd
tijdens de uitvoering van audits.

0 +
Lijn

pre-audits per jaar.

0 +
Lijn

dagen bespaard in doorlooptijd van de jaarrekeningcontrole.

Het Audit Ready verhaal

Lijn

Audit Ready begon in een tijd waarin de accountantswereld sterk veranderde. Accountants maakten een keuze tussen het controleren of adviseren van bedrijven. De toezichthouders begonnen, op hetzelfde moment, aanvullende eisen te stellen aan de kwaliteit van de controles. Wat resulteerde in additionele checklists. Organisaties kregen meer administratieve eisen, maar minder hulp van de accountant. Complexe en langdurige jaarrekeningcontroles waren het gevolg. Vaak met onbegrip over de vele vertragingen en hoge audit fees. 

Het Audit Ready verhaal
Het Audit Ready verhaal

Onze auditors zijn accountants in hart en nieren. Daarom willen wij audits snel én effectief uitvoeren en organisaties adviseren. We zijn geen traditioneel audit-bedrijf en hebben niks met checklists. Een organisatie moet in staat zijn om juiste cijfers te presenteren, Audit Ready draagt hier graag aan bij. Door onze audit analyses optimaliseren we uw organisatie, maar ook onze eigen manier van werken. Ons ultieme doel is relaties bewust maken van de mogelijke kwaliteitsverbeteringen én deze direct implementeren.

Ready voordat de externe accountant begint

Door onze voorbereiding bent u bij aanvang van de jaarrekeningcontrole zo goed als klaar.

Tailor made voor uw bedrijf

Onze werkzaamheden zijn afgestemd op de procedures binnen uw organisatie.

Kennisoverdracht

Wij trainen de medewerkers met wie we samenwerken om direct verbeterslagen te maken

Benieuwd hoe dit werkt in de praktijk?

Danny Kooistra - MSc RADanny Kooistra - MSc RA

Danny Kooistra - MSc RA

Audit Consultant

Danny heeft met zijn RA-achtergrond een uitstekende basis om uw audittraject voor zowel internal audits als pre-audits soepel te laten verlopen. Bij meerdere relaties heeft Danny zijn meerwaarde bewezen met zowel tevreden controleklanten als accountants.
Hessel KorbeeHessel Korbee

Hessel Korbee - MSc

Medior Audit Consultant

Hessel is binnen het Audit Ready team gespecialiseerd in IFRS en fair value vraagstukken. Met ervaring in de Private Equity sector kunt u bij Hessel terecht voor level 2 en 3 waarderingen, maar ook voor de complexere IFRS vraagstukken bent u bij Hessel aan het juiste adres.
Frans BaanFrans Baan

Frans Baan - MSc

Medior Audit Consultant

Frans is onze data-analyse specialist. Heeft u data-analyse vraagstukken over bijvoorbeeld proces mining, data mining of big data? Neem dan gerust contact op met Frans om de mogelijkheden te bespreken.
Daniel RoodenrijsDaniel Roodenrijs

Daniël Roodenrijs

Junior Audit Consultant

Daniël is onze proces auditor. Heeft u een complex proces en wilt u dit versimpelen en automatiseren? Dan is het zeker de moeite waard om met Daniël het gesprek aan te gaan. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Word auditor bij Audit Ready

Meer weten over dé Audit Ready aanpak?

Neem contact op met onze auditors.