Leer onze auditors kennen

De Audit Ready specialisten

Natuurlijk is het onze prioriteit om u van de beste pre-audits en internal audits te voorzien. Onze specialisten zijn iedere week hard aan het werk om bij u op locatie audits uit te voeren. Op vrijdag evalueren we de week, leren we van elkaar en maken we ruimte voor een leuke activiteit. Benieuwd naar onze auditors? Kijk snel verder.

Auditresultaten waar we trots op zijn

Lijn
0 +
Lijn

keer heeft Audit Ready controle-verschillen kunnen voorkomen.

0 +
Lijn

aan besparingen geconstateerd
tijdens de uitvoering van audits.

0 +
Lijn

pre-audits per jaar.

0 +
Lijn

dagen bespaard in doorlooptijd van de jaarrekeningcontrole.

Het Audit Ready verhaal

Lijn

Audit Ready begon in een tijd waarin de accountantswereld sterk veranderde. Accountants maakten een keuze tussen het controleren of adviseren van bedrijven. De toezichthouders begonnen, op hetzelfde moment, aanvullende eisen te stellen aan de kwaliteit van de controles. Wat resulteerde in additionele checklists. Organisaties kregen meer administratieve eisen, maar minder hulp van de accountant. Complexe en langdurige jaarrekeningcontroles waren het gevolg. Vaak met onbegrip over de vele vertragingen en hoge audit fees. 

Het Audit Ready verhaal
Het Audit Ready verhaal

Onze auditors zijn accountants in hart en nieren. Daarom willen wij audits snel én effectief uitvoeren en organisaties adviseren. We zijn geen traditioneel audit-bedrijf en hebben niks met checklists. Een organisatie moet in staat zijn om juiste cijfers te presenteren, Audit Ready draagt hier graag aan bij. Door onze audit analyses optimaliseren we uw organisatie, maar ook onze eigen manier van werken. Ons ultieme doel is relaties bewust maken van de mogelijke kwaliteitsverbeteringen én deze direct implementeren.

Ready voordat de externe accountant begint

Door onze voorbereiding bent u bij aanvang van de jaarrekeningcontrole zo goed als klaar.

Tailor made voor uw bedrijf

Onze werkzaamheden zijn afgestemd op de procedures binnen uw organisatie.

Kennisoverdracht

Wij trainen de medewerkers met wie we samenwerken om direct verbeterslagen te maken

Benieuwd hoe dit werkt in de praktijk?