Own your audit

Vraag nu de Audit quickscan aan
Lees meer

Our champions

Voorbereiding op de jaarrekeningcontrole

Wat:
Versoepelen van de jaarrekeningcontrole door het opstellen van een Audit Ready dossier klaar om gecontroleerd te worden door de accountant,

Voor wie: 
Ondernemingen met een verplichting tot het controleren van de jaarrekening die van mening zijn dat een jaarrekeningcontrole efficienten en goedkoper kan.

Internal Audit Support

Wat:
Uitvoeren van operational audits en of het verzorgen van de internal audit functie.Voor wie:
Ondernemingen met een (potentiele) internal audit functie die professionals verwachten bij het uitvoeren van audits

Data Analytics

Wat: 
Implementeren van data-analyse en proces mining procedures om efficienter werkzaamheden uit te voeren


Voor wie: 
Ondernemingen die de kracht van data-analyse en proces mining willen ontdekken en naar het volgende niveau willen brengen

Onze diensten

The Audit Quickscan

De audit quick scan is een data driven quick scan met als doel inzicht te geven in de beschikbaarheid van informatie. Op tien punten wordt uw organisatie gescand varierend van de dagelijkse processen tot en met de master data. De output is een dashboard zodat u inzicht heeft waar de kansen liggen voor verbetering.

Quick scan vendor master data

Records scanned: 7,245

Complete
Accurate

Waarom werken met ons

Dit vinden onze klanten:

Audits Ready delivers the full package to compete an audit
92
Audit Ready offers a flexible resource solution
81
No external overruns are charged, saving significant costs
89

External Audit Preparation

Own your audit en bespaar tijd, kosten en resources tijdens de jaarrekeningcontrole. Met onze ervaring begeleiden wij de jaarrekeningcontrole inclusief de communicatie met de externe accountant. Wij stellen de Audit File op beginnend bij de review van de kolommenbalans tot en met het opmaken van de jaarrekening.

Internal Audit Support

Wij bieden een flexibele oplossing aan voor het uitvoeren van operational audits. Wij ondersteunen internal audit teams met de uitvoering van audits wat op- en afgeschaald kan worden naar uw behoefte.

Indien u geen Internal Audit functie heeft maar wel van de voordelen wilt genieten, dan kunt u de Internal Audit Functie bij ons beleggen. Met onze ervaring in het outsourcen van de Internal Audit Functie alswel onze ervaring in het uitvoeren van audits heeft u een kwaliteitsoplossing.

What our clients say

"When we approached Audit Ready to help us with preparing the financial statements and completing the audit, the outcome compared to the previous year was a saving of 40% on the audit fee and a saving of 4 months in the throughput time." One of our clients in the fast moving consumer goods industry over our external audit support. "Audit Ready presented to us the basic data-analytical training so that we could decide which data mining or process mining tool would serve our best interest. The training was well prepared and it really helped in our decision for selecting the process mining software." One of our clients in the insurance industry over our training program.

Training & Courses

Kennisontwikkeling is voor Audit Ready een wezenlijk onderdeel om haar visie en ervaringen te delen. Vandaar dat wij regelmatig seminars en trainingen organiseren. Daarnaast ontwikkelen en verzorgen we (in-company) trainingen die afgestemd worden op uw behoefte. Als onze trainingen kunnen PE-gecertificeerd worden.

Data Analytics

Data-analyse procedures zijn goed om uit te voeren maar nog beter is het om deze procedures geimplementeerd te hebben binnen uw organisatie. We gebruiken data-mining en proces mining in onze dagelijkse werkzaamheden en kunnen u ondersteunen in de implementatie van data-analyse procedures. Met ons data-analyse implementatie model faseren wij de basis data-analyse werkzaamheden in die geen dure tooling vereist en breiden dit uit tot risk based continious monitoring.

Contact

Neem contact met ons op indien je vragen hebt of meer wilt weten over onze services, waaronder de audit quick scan.